השתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

17/02/2014 | 22:55 | מאת: עפר כהן

ערב טוב אני זקוק להשתלת קרנית מלאה ויש לי שתי אופציות היכן לנתח. אחת באופן פרטי עם החזר ממושלם עלות הניתוח 20000 שקל שזה בעצם על הקרנית עצמה. השניה דרך קופת חולים באחד מבתי החולים. שאלה ראשונה היא למה קרנית שהיא מתורם צריכה לעלות 20000 שקל לעומת חינם דרך קופת חולים? שנית האם ינתח אותי מתמחה או מנתח בכיר? תודה

ההבדל היחיד בין פרטי לבין בית חולים זה בזמינות השתל. בכל מקרה ינתח אותך מומחה קרנית עתיר נסיון

20/02/2014 | 11:57 | מאת: עפר כהן

האם אני יכול לוודא מראש בבית חולים כמו בלינסון מי ינתח אותי? האם ינתחו אותי עם סכין כמו פעם? תודה

רק מנתחי קרנית יטפלו בך .

מנהל פורום קרנית העין