האם קרני השמש חזקות מאוד יכולות לגרום לעיוורון?

דיון מתוך פורום  קרנית העין

23/01/2014 | 12:02 | מאת: כרמית

שלום, היום הייתי בחוץ (חצי שעה לא הרבה זמן) והייתה שמש חזקה מאוד הוצאתי את המראה מהתיק ודרך המראה השמש ממש סינוורה אותי. ועכשיו אני רואה קצת מטושטש.. האם יכולת הראייה שלי יכולה לרדת בגלל דבר כזה? ובכללי אפשר להתעוור בגלל שמש חזקה ? האם נגיד גזר יכול לשפר את הראייה אחרי מקרה כזה? לא הסתכלתי על השמש, קרני השמש באו לעיניי דרך המראה. תודה רבה

היסתכלות על השמש ישירות או דרך כל משטח מחזיר אור כמו מראה או שלג הינו בעייתי. אם חדות הראיה לא תשתפר כדאי לגשת לבדיקת עיניים

מנהל פורום קרנית העין