ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

07/01/2014 | 10:56 | מאת: מיכל

שלום רב. בדיוק לפני שבוע הייתי בניתוח לתיקון פזילה, אתמול בביקורת שהייתי בבית חולים נאמר לי שיש לי עוד תפר פתוח. (אגב, אמרו לי לא לדאוג לגבי התפרים, הם ירדו לבד)השאלה היא, האם נכון לחזור לעבודה שיש תפר פתוח? האם יש סיכון בכך? האם אני צריכה להישמר מפני זיהומים וכיצד אני עושה זאת? תודה רבה.

בדרכ במנתח משתמש בתפרי ויקריל לסגירת הלחמית. זהו תפר שמתמוסס לבד וגורם לאי נוחות . אם התפר נפתח אז כדאי לבקש מהמנתח להסירו ובלבד שזה תפר לחמית ולא תפר לאחיזת השריר

מנהל פורום קרנית העין