הייז שלא מפריע לראייה יהווה בעייה עתידית?

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/12/2013 | 14:23 | מאת: יותם כהן

עשיתי ניתוח לייזר (שיוף)לפני שנה ישלי הייז בשתי העיניים בעין אחת הוא מפריע לראייה ובעיין השניה לא הרופא שלי החליט לנתח שוב את העין הבעייתית.שאלתי היא האם יהיה לי בעייה בעתיד עם העין השניה והאם זה נכון לא לנתחה?

עבודות עם מעקב ארוך מאוד של כ 10 שנים מדגימות בשרוב המולחט של המטופלים העכירות בקרניתחולפת או מתבהרת לאורך שנים רבות

21/12/2013 | 20:07 | מאת: יותם

ידועה לי עובדה זאת, שאלתי היא האם העכירות שכרגע לא מפריעה לי לראייה תפריע בעתיד?

מנהל פורום קרנית העין