Armidex + החלמה מקרוסלינקינג

דיון מתוך פורום  קרנית העין

13/12/2013 | 19:55 | מאת: ד

ידוע שלקיחת ארמידקס לסרטן השד יש תופעות לוואי של השפעה על הקרנית האם לקיחת כדורי Armidex יכולה לפגוע בהחלמה מקרוס לינקינג? תודה

חיפשתי באתר drugs.com שהוא האתר הטוב יותר לברור על תרופות ואין שום תופעת לוואי הקשורה לקרנית . לגבי עיניים זה עלול לגרום לטישטוש ראיה .

14/12/2013 | 18:00 | מאת: דנה

אוקיי מגניב, אני שוקלת לעשות קרוס לינקינג בקרוב רק בנוגע לתרופה האחרונה http://www.drugs.com/sfx/toremifene-side-effects.html בגלל האתר שהמלצת נכנסתי לבדוק על התרופה הזו נראה שיש שמה משהו שקשור לקרנית? תודה רבה דוקטור!

מנהל פורום קרנית העין