לאחותי בעיה בעיניים קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרנית העין

11/12/2013 | 18:24 | מאת: מונתהא

אני פונה בשם אחותי שסובלת מהבעיה הזאת והיא לא מסוגלת לעבוד ומקור הפרנסה מקיצבת אבטחת הכנסה ולחרונה שלחו אותה ללמוד קורס והסבירה להם שישלה בעיה בעיניים אך הם רשמו לה סירוב ולא קבלו את הטענה שלה עד היום לא קבלו שום טיפול בגלל המצב הכלכלי שלה . אני מעוניינת לדעת מה הזכויות שלה בביטוח לאומי ומה אפשר לעזור לה בעניין הרפואי בשלב זה

לגבי ביטוח לאומי ניתן לקבל אחוזי נכות על סמך חדות ראיה וצלקת בקרנית (אם יש) לגבי הטיפול יש להיבדק עי רופא עיניים שיבחן אפשרויות טיפוליות כגון עדשות מגע או השתלת קרנית במקרים הקשים

מנהל פורום קרנית העין