השתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

01/12/2013 | 19:50 | מאת: דויד

שלום אבי בן 83 וצריך לעבור השתלת קרנית.נרשמנו בוולפסול וגם ב איכילוב., נאמר שהטורים הם ארוכים.הורי פנסיונרים והם חיים מקצבה ויש להם מושלם פלטיניום . 1 האם ניתן לקצר תהליך ההמתנה לניתוח 2 האם השתלת קרנית לא משפיעה על העין השנייה. תודה רבה.

אכן התורים ארוכים מאחר ולצערנו הישראלים ממעטים לתרום איברים. כדאי להרשם בעוד בתי חולים, בכולם מרפאות קרנית מצויינות. העלות לניתוח פרטי הינה כ 40000 שח תברר האם יש רופאים המבצעים השתלה דרך כללית מושלם

מנהל פורום קרנית העין