צלקת בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

25/11/2013 | 11:21 | מאת: גאראן

שלום. יש לי צלקת בקרנית עקב רסיסים של נפץ. ורציתי לשאול כמה שאלות: ראשית אם אני צריך להמשיך עם טיפות נגד יובש אחרי שנה? שאלה שניה מה הסיכוי שלא יצליח ניתוח להשתלת קרנית ואיך עושים אותו? ושאלה אחרונה אם אני לא יעשה את הניתוח בכלל (רואה בעין הפגומה 6/30) יתן ואם הזמן יגרום נזק לעין?

טיפות ליובש מזליפים לפי הצורך. אם אתה לא חש ביובש אז לא חייב בניתוח השתלת קרנית מוציאים את מרכז הקרנית שלך ומשתילים את מרכז קרנית התורם. יש מספר שיטות לניתוח . ניתן לקרוא באתר שלי davidzadok.co.il אם לא תנתח את העין לא יגרם נזק בילתי הפיך

מנהל פורום קרנית העין