שימוש בטיפות Alphagan

דיון מתוך פורום  קרנית העין

24/11/2013 | 11:55 | מאת: אייל

שלום רב, לפני כ-4 שנים ביצעתי ניתוח לייזר בעיניי (היה לי צילינדרים גבוהים בכל עין לצד מספר לא מבוטל). הניתוח עבר בשלום ומאז הראיה שלי טובה. לאחרונה שמתי לב שיש מעט ירידה בחדות הראיה, לא הייתי בטוח אם לקשר את זה למצבים פיזיים מסויימים (כמו עייפות) והלכתי לבדיקה במכון בו עשיתי את הניתוח. לאחר הבדיקה אמר לי הרופא שיש לי ירידה קלה של כרבע מספר בראיה בכל עין והמליץ לי על שימוש בטיפות "אלפגן" בחצי שנה הקרובה. למיטב הבנתי את הרופא אמנם אין לי בעיה של לחץ בעין אבל יתכן והטיפות הללו ישפרו לי את הראיה (משהו עם השינוי זויות של הקרנית אני חושב), בכל מקרה לחזור אליו כעבור חצי שנה לביקורת. אשמח לשמוע חוות דעת על השימוש בטיפות. תודה, אייל

בעבר היו נסיונות לעצור את השינוי במספר עי טיפול בטיפות עיניים המורידות את הלחץ בעין . אין הסבר מדעי ברור לאופן בו הטיפות עוזרות בחלק מהמטופלים לעצור את השינוי במספר

מנהל פורום קרנית העין