ראייה ירודה עקב דלקת

דיון מתוך פורום  קרנית העין

14/11/2013 | 17:31 | מאת: שמואל

שלום, אני מרכיב משקפיים לרחוק ומוריד אותם לקריאה. בפברואר השנה (2013) עקב וירוס היתה דלקת חריפה בעיניי (במיוחד בעין הימנית). קיבלתי טיפול תרופתי (טיפות+משחה), ולאחר שבועיים הדלקת עברה (אדמומיות+הפרשות). יחד עם זאת, הראיה בעין ימין לא תקינה לחלוטין מאז והרופא איבחן שיש צלקות בקרנית ואמר שזה יעבור תוך חודשים (עד שנתיים..). הראיה לא תקינה גם מקרוב וגם מרחוק (ביחס למה שהיה עד רגע הדלקת..) שאלתי היא: האם הדלקת הזאת יכולה להשפיע על המספר בעדשה ?

אין טעם להחיף משקפיים אלא יש לטפל בעכירויות לפני שיצתלקו. ניתן לקרוא על ההפרעה והטיפול האתר שלי davidzadok.co.il

מנהל פורום קרנית העין