בדיקת עיניים ראשונה לפעוטה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

07/11/2013 | 14:27 | מאת: מיכל

שלום רב ביתי בת האוטוטו 10 חודשים עברה היום בדיקת עיניים ראשונה. בבדיקה הרחיבו לה את האישונים עם טיפות.הרופא אמר שיצא לה 4 והיא גבולית כי הנורמה היא 3.5 ושנבוא בגיל שנתיים לבדיקה נוספת. שאלתי היא: על מה הוא דיבר? איזו בדיקה אילו מדדים? בעלי היה בבדיקה ולא אני ואין לי מושג על מה הוא דיבר ובעלי לא יודע לומר לי גם כן...אני קצת לחוצה מהחוסר ידע הזה והרופא לא נמצא עד אמצע שבוע הבא בכדי שאשאל אותו. אשמח לדעת על המדדים הנבדקים בבדיקה ומה הם הטווחים הנורמלים. תודה רבה! מיכל

בבדיקת העיניים בודקים מספר משקפיים . להערכתי כוונתו ל 3.5+ . כלומר יש לה צורך במשקפיים 3.5+ . זה בהחלט נורמלי לגילה ולא דורש הרכבת משקפיים . מעבר ל 4.0+ מומלץ לתת משקפיים . על כן הוא ביקש מעקב

מנהל פורום קרנית העין