דלקת בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

03/11/2013 | 20:02 | מאת: הודיה

דר שלום, הלכתי לרופא עיניים עקב כאב קל בעין , הרופא אמר שמדובר בדלקת בקרנית עקב הזנחה בשימוש בעדשות ( הייתי איתם רוב היום ולפעמים גם ישנה איתם) . קניתי משקפיים חדשות מהאופטיקה עם מספר שהיה להם במאגר מאחר והם לא יכולים לעשות לי בדיקת עיניים עם דלקת. כרגע אני עם משקפיים חדשות ורואה מטושטש מאוד . האם ככה אני אמורה לראות בגלל הדלקת?? יש לציין שכבר לא כואבות לי העיניים , ולפני שהייתי אצל הרופא הייתי עם עדשות מגע וראיתי איתן טוב. אני עם טיפול של טיפות עיניים וגל כבר 5 ימים. אודה לתשובתך המקצועית. תודה רבה :)

לאחר כשבוע ללא עדשות ניתן לפנות לאופטונטריסט לבדיקה ואם הקרנית תקינה אז ניתן להתאים משקפיים. יש להקפיד על כללי הרכבת עדשות מגע

מנהל פורום קרנית העין