דחוף: פוסט לאזיק קרטוקונוס- השתלה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

31/10/2013 | 15:05 | מאת: אבנר

שלום רב כתוצה מניתוח לאזיק לפני עשור נוצר לי קרטוקונוס מתקדם, צלקת, קרניות דקות ויובש רב מאוד אני שוקל השתלת קרנית בעין האם אני בסיכון רב יותר לעומת מי שיש לו רק קרטוקונוס? אני צריך לצפות לתוצאות פחות טובות? האם זה שיש לי צלקות, מבנה מיוחד בגלל הלייזר שעברתי ויובש רב מאוד וכו' יגרום לכך בסבירות גבוהה שאחרי הניתוח אסבול עוד יותר מיובש או שהתוצאות בכללי יהיו פחות טובות? זה מאוד קריטי עבורי!!

התוצאות לאחר לזיק דומות לאלה של קרטוקונוס. יובש עלול להיות בכל מקרה של השתלת קרנית . מידת היובש משתנה בין מנותחים שונים

09/11/2013 | 17:32 | מאת: תחכמוני

קיימים מס' סוגים של עדשות טיפוליות שממליץ לך לנסות 1. עדשות מגע היברידיות 2. עדשות מיניסקלרה

מנהל פורום קרנית העין