שאלה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

09/10/2013 | 20:24 | מאת: לידיה

שלום.בת 81.לפני 10 שנים עברתי aion .לפני חודשיים עברתי ניתוח קטרקט.בגלל שהושאר חלק של הקורטקס-מטופלת חודשיים בסטרודקס.במשך 3 ימים אחרונים היה לי לחץ דם גבוה (171/80 )שלא הגיב לטיפול תרופתי רגיל.אתמול קרה לי אירוע שהדאיג אותי-בעת מדידת לחץ דם שערכיו היו 171/80 באופן פתאומי הפסקתי לראות במשך כמה דקות בודדות ולאחר מכן הראיה חזרה.כעת לחץ דם 130/70.רואה טוב ומרגישה טוב.האם זה יכול להיות סימן לaion ?יש לי תור לנוירואופטלמולוג בעוד 4 ימים.האם תופעה שתיארתי מחייבת בדיקה דחופה במיון או אפשר להמתין לתור שנקבע?תודה

יש להשלים בדיקת עיניים (לא יכול לענות האם 3-4 ימים זה קריטי מאחר ותוי מה הגורם) , דופלר קרוטידים ואקו לב

מנהל פורום קרנית העין