זמן החלמה בטיפול לייזר בקרע ברישתית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

12/08/2013 | 20:57 | מאת: הראל

שלום , לפני כשבועיים בבדיקה שגרתית מטעם העבודה התגלה לי קרע חלקי ברשתית העין , באותו יום בוצע לי לייזר ואחרי שבוע הגעתי למעקב כפי שנדרש ואמרו לי שהכל בסדר והלייזר עשה את עבודתו. ביום הלייזר רופא אחד אמר לי לא לעשות פעילות מאמץ/ספורט במשך שבוע , רופא אחר אמר לי בין שלושה שבועות לחודש . כמה זמן באמת אני לא יכול לבצע פעילות ספורטיבית מאז הלייזר ?!

כויות הלייזר מגיעות לחוזקן המכסימלי לאחר מספר שבועות מהטיפול.

14/08/2013 | 00:32 | מאת: הראל

כמה זמן ? ומה אני אמור להרגיש בכויות הלייזר ?

מנהל פורום קרנית העין