אלרגיה בעיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

28/07/2013 | 12:37 | מאת: נועה

כבר שבועיים אני סובלת מכאבים בעין, עד לפני מס' ימים טופלתי בויגהמוקס ופרד פורטה (לאחר שהרופאה סברה כי מדובר בדלקת עיניים), הטיפול לא עזר. לאחר ביקור חוזר במרפאה הוחלף סוג הטיפות ללוטומקס , מרשם למשך 14 ימים, לאחר שהרופאה (אחרת) סברה כי מדובר באלרגיה בעין. כמובן שהופסק השימוש בעדשות מגע. האם קיים חשש כי השימוש הממושך בסטרואידים יגרום ללחץ תוך עיני ולתופעות הנלוות לכך? יש לציין כי לאחר שימוש של מס' ימים בלוטומקס אני מרגישה כאב פנימי מסביב לעין, גירוד ורגישות לאור.

28/07/2013 | 13:15 | מאת: נועה

מוסיפה: יש לציין כי בהתחלה סוג הכאב בעין היה שונה. לפני שבועיים חשתי בכאב כאילו יש לי עצם זר בעין, הכאב היה בעת הסגירה של העפעף. כיום הכאב הוא פנימי בתוך העין ומלווה גם בגירודים, לא חשה שיש לי עצם זר בעין ולא חשה כאב בעפעוף. האם יכול להיות מצב כי האלרגיה התפתחה כתוצאה מהטיפול הממושך בטיפות??? תודה.

מנהל פורום קרנית העין