קטראקט

דיון מתוך פורום  קרנית העין

28/07/2013 | 09:16 | מאת: רותי

שלום רב, עברתי ניתוח לפני חודש השתלה של עדשה מול טיפולית בעין שמאל והראייה עדיין לא תקינה,אני חשה באמצע העיו מן ענן עדין לבן וכל מיני נקודות עגולות. כמו כן רואים בחלק הפנימי שהעדשה בולטת קצת החוצה,כלומר פס לבן דק בולט כמו כן נותחתי לפני שבועיים בעין ימין, הראייה מצויינת אבל גם בעין זו רואים פס דק של העדשה בצד החיצוני של העין. מה ניתן לעשות או איזה טיפול אפשר לתת לעין שמאל. מה לעשות לגבי העדשה הבולטת לגבי העיניים. תודה על תשובתך.

העדשות לא יכולות לבלוט החוצה . התחושה של פס דק אופיינית לעדשות המושתלות בניתוח קטרקט ותחושה זו תעלם עם הזמן

מנהל פורום קרנית העין