אנדווירוס וצלקת בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

12/03/2024 | 16:45 | מאת: רפי כהן

בס"ד שלום פרופ צדוק. 1. ב-94 עברתי PRK שהשאיר צלקת בקרנית שלא הפריע. לפני כעשרה חודשים סבלתי מאדנו וירוס. הוירוס גרם לעכירויות שטופלו ונעלמו ועדיין הראייה ירודה. האם יכול להיות שהוירוס גרם לצלקות חדשות? או שזה רק יובש בעין? 2. העכירויות חזרו וגם יש ראייה כפולה בעין אחת. האם זה יכול להיות בגלל העכיריות או צלקת או הקומפרסים החמים? 3. האם יש בישראל טיפול Amniotic Membrane For Dry Eye? תודה רבה, רפי

העכיריות החדשות הן על רקע אדנו וירוס. הטיפול הוא בסטרואידים.

מנהל פורום קרנית העין