דלקת חריפה בעין עקב בלפריטיס פעיל

דיון מתוך פורום  קרנית העין

06/03/2024 | 13:03 | מאת:

שלום רב בתי מטופלת שלך כבר שנים (בלפריטיס)כבר שלושה ימים עם דלקת עיניים חריפה ,פניתי למרפאתך לבקש אם אפשר תור בדחיפות אך מזכירה בשם חמדה סירבה לתת לה תור בהקדם,היום שוחחתי עם מזכירה בשם אורלי והשיבה בגסות רבה ללכת לרופא אחר. מה עלי לעשות? חבל מאוד שפרופסור בסדר גודל שהינך ובנוסף נעים הליכות ובהחלט מספר אחד בתחומך מעסיק מזכירות חסרות אנושיות ותרבות כמו אלו שציינתי את שמותיהן

המזכירות יכולות להציע תורים פנויים ככל שיש. אין להן כל מטרה לדחות מטופלים. לצערי לעיתים המטופלים חוזרים ודורשים תור שאינו בנמצא. תוכלי לנסות במרפאה בבי״ח שערי צדק שם אני מקבל מטופלים בימי ראשון או שני

מנהל פורום קרנית העין