כאבים וצריבות בעיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

29/02/2024 | 09:35 | מאת: שושנה

שלום וברכה, לפני 5 שנים היתה לי שריטה מאד עמוקה בקרנית. שנה אח"כ התחילו לי כאבים וצריבות ב 2 העיניים. אבחנו את זה כשריטה חוזרת בקרנית עם המלצה על ניתוח לייזר, עברתי את הניתוח והכאבים חזרו. אח"כ פרופסור אבי סלומון אבחן את זה כטייגסון, טופלתי ב FML עד שהפסיק לעזור. היום אני אצל ד"ר דוד לנדאו שאומר שרואה רק צלקות (הרבה רופאים אמרו לי כך) למעשה כשאני לוקחת סטרואידים יחסית זה נרגע וכשאני מפסיקה ולוקחת רק טיפות ליובש, ויטמינים, ניקיון וכו זה שוב חוזר. אני סובלת מכאבים חזקים, צריבות, רתיעה מאור ודמעות. לקחתי תרופות ארוכות מאד סטרואידים ואמרו לי שזה כבר מסוכן להמשיך. מה עוד אני יכולה לעשות? ובמיוחד זה מציק מול מחשב, האם יש אפשרות להקל מול המחשב? תודה רבה!!

לפי פרטי התלונה נשמע כיובש או אי סדירות פני שטח הקרנית. אפשר לנסות עדשת מגע לפרק זמן, טיפות סרום. להמלצה מדוייקת יותר יש להשלים בדיקה מלאה.

מנהל פורום קרנית העין