טיפול תסנינים על הקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

06/02/2024 | 14:26 | מאת: לילך

היי, יש לי תסנינים על הקרנית שלא עוברים. מטפלת בלוטמקס , יש קצת הקלה . ומיד שמפסיקה חוזר הכל שוב. מעדיפה לא להשתמש בסטרואידים בגלל שבנוסף יש לי גלאוקומה. שאלתי היא האם יש אופציה לטיפול בלייזר לתסנינים ?במידה וכן האם זה מועיל להעלים את התופעה ?ובמידה ולא אקח שום טיפול האם התסנינים יעברו באיזה שהוא שלב בלי לגרום נזק ?תודה מראש.

אין טיפול זולת טיפול תרופתי. אפשר לנסות פרוטופיק שהוא פחות יעיל מסטרואידים. את החוט מקס יש להוריד באופן הדרגתי לאורך מספר חודשים.

06/02/2024 | 17:15 | מאת: לילך

סליחה לא הבנתי את המשפט האחרון. את החוט מקס? ובמידה ולא אקח טיפול תרופתי, התסנינים יכולים להיעלם לבד?

מנהל פורום קרנית העין