spk מפוזרים על הקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

25/01/2024 | 12:44 | מאת: לילך

היי . אשמח לעזרה. כבר כ- 4 חודשים לערך סובלת מעכירות בקרנית. עקב דלקת עיניים ויראלית. מקבלת טיפול בלוטמקס לחודש לפי הוראת הרופא. מפסיקה , ושוב חוזר.הפעם המליץ לי שוב לחזור ללוטמקס לחודש ולשלב גם טיפות עיניים ציקלוספורין פעמיים ביום. יש לציין שאני עם גלאוקומה בעין ימין. קראתי שהציקלוספורין עם תופעות לוואי ממש מפחידות. ממש חוששת לקחת. ומצד שני המצב ככה ממש פוגע לי באיכות חיים, כל הזמן מרגישה כמו לכלוכים בעין. אשמח להמלצתך בנושא. תודה מראש.

הטיפול שהרופא שלך מציע הוא טיפול נכון. לציקלוספורין אין תופעות לוואי משמעותיות

25/01/2024 | 21:45 | מאת: לילך

תודה על המענה המהיר. האם עם השימוש בטיפות שהמליץ זה עובר? הבנתי שזה מדכא את מערכת החיסון.(המליץ לקחת חודשיים בשילוב לוטמקס)

מנהל פורום קרנית העין