יש לי 2 שאלות אשמח למענה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

18/01/2024 | 17:53 | מאת: סייעת לרופא שיניים

שלום וברכה אני בת 31 יש לי קרטקונוס כבר כמה שנים ללא טיפול הייתי אצל דוקטור איתי לביא שאמר לי שאין כל כך התקדמות בקונוס ושלח אותי הביתה היום הייתי בעבודה ושפשפתי את עין ימין בגלל גירוד שהיה לי באותו דקה מה אני יכולה לעשות כדי שלא יקרה בעיה עם עליה בצילינדר האם לצאת מי העבודה ?? להתייעץ עם משהו על זה?? תודה רבה בנוסף אני כל הזמן סביב מנורה הכחולה שעושים את הקחשתת התסימות האם יכול להיות סיכון בעיה בעינית אחרי כמה זמן??? אני כבר עובדת שם כמעט חצי שנה במרפאת שיניים

לאאאא לשפשף עיניים. אם יש אלרגיה אז לפנות לרופא העיניים בקהילה לקבל טיפול.

מנהל פורום קרנית העין