spk מפוזרים על הקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

18/01/2024 | 10:35 | מאת: לילך

היי, לאחר דלקת ויראלית קשה . הרופא איבן שיש לי בהאינפליטרטים התת אפיתליאלים . מפוזרים על הקרנית. השתמשתי במשך חודש בלוטמקס פעמיים ביום. ללא שיפור. רופא עיניים המליץ לי על משחת פרוטופיק למרוח על העיניים פעמיים ביום. בנוסף אני עם גלאוקומה בעין ימין. מאוזנת בלחץ אם טיפות. האם המשחה תעזור? הבנתי שהיא מאוד שורפת. האם לא מעלה לחץ תוך עיני ? תודה מראש.

למרות הגלאוקומה כדאי לטפל בסטרודקס (סטרואיד) תוך מעקב לחץ ובמקביל להתחיל טיפול בפרוטופיק. הפרוטופיק לא מעלה לחץ.

מנהל פורום קרנית העין