בעיה של עליה בצילינדר

דיון מתוך פורום  קרנית העין

08/01/2024 | 18:45 | מאת: סייעת לרופא שיניים ביום יום

שלום וברכה ערב טוב היום הייתי אצל אופטומטריסט שאמרה לי אחרי בדיקה שיש שינוי משמעותית בצילינדר בעין שמאל היא שאלה אותי למה עשו לי קרוסלינקינג כל השנים אמרתי לה שרופא עיניים באיכילוב חשב לעשות ובסוף לא עשו לי, אני סייעת לרופא שיניים ביום יום יש לי תור בהדסה בבית שמש במרפאת קרנית אך באותו יום אני עובדת האם אני יכולה ללכת עם אותם צילומי עיניים גם לרופא עיניים בקופת חולים ולהראות לו את זה ??? תודה רבה

כדאי להיבדק באותה המרפאה ובאותו המכשיר. אם תרצי, תוכלי להגיע למרפאת הקרטוקונוס שלנו בשערי צדק. אנו המרפאה היחידה בארץ שבנוסף למיפוי קרנית עושה גם מעקב מיפוי אפיתל. 02-6555897

מנהל פורום קרנית העין