עכירות קרנית וטשטוש ראיה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

02/01/2024 | 07:54 | מאת: עידן

שלום רב. אשמח לייעוץ, מרגיש מיואש. בן 46. לצערי לאחר היפרדות רשתית שכללה חיגור ויקטורמי וגז.לאחר מכן נוצר קטרקט וניתוח החלפת עדשה. לפני הניתוחים מינוס 9.30 בשתי העיניים עם צילנדר 2.5 לאחר הניתוח האחרון בבדיקה אחרונה נאמר לי שהמספר בעין המנותחת כרגע הוא +5 עם צילנדר 9!!! נסיונות להתאים עדשת מגע כושלים בגלל טשטוש ראיה כבד לא מצליחים להגיע איתי יותר מ 6/24 לפני כן הייתי 6/7. אמרו לי שי לי עכירות בקרנית וצלקת. האם הגיוני שאלו המספרים? מה עלי לעשות עם הקרנית? אציין עוד שמאז הניתוח רשתית האישון מוגדל קבוע. עברו 5 חדשים. אשמח למענה. תודה רבה

אם זה מספר המשקפיים לאחר ניתוח הקטרקט ולא מצליחים להתאים עדשת מגע אני מציע להיבדק שוב ואז לשקול החלפת עדשה.

04/01/2024 | 22:24 | מאת: מאור

זה לא מסוכן להחליף פעמיים עדשה? זה אותו תהליך?

כמו כל ניתוח גם לניתוח החלפת עדשה עלול לגרום לסיבוכים

מנהל פורום קרנית העין