דלקת מעל קרנית העין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

31/12/2023 | 15:04 | מאת: מוטי

שלום דוקטור. לפני שבוע וחצי הייתה לי דלקת עיניים וקיבלתי מרשם של מקסיטרול לעשרה ימים. המרשם עזר מאוד והראייה חזרה לעצמה. אבל אחרי שבוע שרפו לי העיניים קצת אז הפסקתי את הטיפות. היום הלכתי לרופא עינים שאמר לי שיש לי שאריות של דלקת מעל הקרנית, ורק אשים תחליף דמעות וקומפרסים. הראייה שלי חוזרת להיות קצת פחות טובה (ממש קצת) האם זה נשמע לך סביר ? אולי כדאי שאראה עוד רופא?

על פי התאור סביר להניח שהמדובר בעכירויות בקרנית לאחר דלקת לחמית וירלית. לגבי הצורך בטיפול יש להשלים בדיקה

מנהל פורום קרנית העין