יובש בעיניים+ ראייה לקויה בעין בעקבות ניתוח

דיון מתוך פורום  קרנית העין

25/12/2023 | 13:24 | מאת: תהילה

היי, לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה- יש לי יובש בעיניים - יובש בגלל מסנה העין שלי אבל אף הוחמר בעקבות שימוש בעדשות. רציתי לדעת טיך קוהעים תור לרופא קרנית- דרך רופא עיניים? הבנתי שזה יכול לעזור לבעיה הזו. כמו כן מחפשת המלצות לרופאי עיניים שמתמחים בניתוחים( ניתוחי ילדים או פזילה במבוגרים) כדי לבדוק אופציה לניתוח חוזר - עשיתי ניתוח פזילה בגיל 8 והראייה שלי באחת מהעיניים נחלשה מאוד בעקבות בניתוח. תודה

תוכלי לקבוע תור למרפאת קרנית בבית חולים שערי צדק ונעזור לך עם הטיפול ביובש 02-6555897

מנהל פורום קרנית העין