עכירויות נקודתיות עדינות בקרניות אחרי וירוס ויראלי

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/12/2023 | 12:25 | מאת: ליאל

הי הייתי אתמול בביקורת אצל רופא אחרי הוירוס הויראלי ונאמר שיש עכירויות נקודתיות עדינות בקרניות ללא צביעה תת אפיתלי והוא רואה שאין שום סיבה לטפל פרט לתחליפי דמעות ללא חומר משמר.

אם הופיעו בקרנית עכירויות לאחר דלקת לחמית וירלית ואינן משפיעות על הראיה לא חייב לטפל בהן

19/12/2023 | 22:02 | מאת: ליאל

אבל זה אמור לעבור לבד כן העכירויות?

20/12/2023 | 08:10 | מאת: ליאל

יש השפעות כמו סנוור ביום משמש שם משקפי שמש רואה הילות סביב מנורות בלילה . חוץ אני ראיתי כמעט 6 6 אצל הרופא לכן הוא טען שאין צורך לטפל . לכן אני שואל אם זה יעבור לבד ?

אם יש עכירויות שאינן משפיעות על חדות ראיה אז לא צריך טיפול

23/12/2023 | 22:57 | מאת: ליאל

אבל העכירויות יעלמו גם בלי טיפול ? אני לא יהיה קבוע עם סנוור וראייה טיפה עכורה

קשה לענות ללא בדיקה

מנהל פורום קרנית העין