שימוש בטיפות עיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

22/11/2023 | 23:10 | מאת: ה.

שלום, אני משתמשת באמפולות חד פעמיות ושמה לעצמי טיפות מס' פעמים ביום. אני מאד מתקשה עם זה אבל אין מישהו אחר שיוכל לשים לי, אז אין לי ברירה. הבעייה שבכל פעם שאני שמה את הטיפות, הפיה שלהן נוגעת לי בעין ובריסים. אני לא מצליחה אחרת. אני יודעת שזה לא רצוי כי זה גורם לזיהום של האמפולה. עד כמה באמת זה לא טוב? עדיף להפסיק? (אני גם ככה לא בטוחה כמה אני ממשיכה כי התסמינים עברו). תודה

את יכולה לשכב על הגב ולהזליף את הטיפות ליד גשר האף עם עיניים סגורות ואז לפקוח עיניים. ניתן להזליף מספר טיפות לשק הלחמות תיכנס כרבע טיפה. זה מספק. אם המדובר בתחליפי דמעות ללא חומר משמר אז יש להזליף 8-10 פעמים ביום

מנהל פורום קרנית העין