עליה במספר וצילינדר במשקפיים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/11/2023 | 18:54 | מאת: גולדי

שלום וברכה ערב טוב אני בת 31 עשיתי היום בדיקת רפרקציה מקיפה וגם שבוע שעבר רופא עיניים אמר לי שיש לי עליה בצילינדר בעין שמאל אופטומטריסטית אמרה לי היום שיש לי עליה גם במספר וגם בצילינדר ב2 העיניים ממש פיצית היא אמרה לי לגשת למרפאת קרנית כדי לבדוק את הבעיה במיפוי קרנית שוב אני כבר בת 31 אף פעם עוד לא עשו לי קרוסלינקינג אשמח למענה תודה רבה

אם יש עליה בצילינדר אז כדאי לעשות מיפוי קרנית. לא קשור כרגע לקרוסלינקינג

מנהל פורום קרנית העין