טיפות עיניים טירס נטורל

דיון מתוך פורום  קרנית העין

01/11/2023 | 22:30 | מאת: גלית

שלום, קיבלתי מרשם ל- IITears Natural II (טירס נטורל). האם יש בטיפות האלה חומר משמר? אם כן, באילו טיפות אין? תודה

בטיפות הנל יש לומר משמר. יש מבחר טיפות ללא חומר משמר. תבררי בבית המרקחת.

12/11/2023 | 13:09 | מאת: גלית

תודה, הלוואי ויכולתי לברר בבית מרקחת. כבר פעמיים ניסיתי והם מכרו לי טיפות עיניים בטענה שאין בהם חומר משמר למרות שכן יש ואני שוב צריכה ללכת להחזיר כי גיליתי שהם שוב לא אמרו את האמת. גם ששאלתי בוודאות אם זה לא רק הטיפות החד פעמיות אמרו לי לא, שזה בטוח. הם סתם אומרים..אי אפשר לסמוך על מי שעובד שם (והייתי בשני מקומות שונים)

הילוקומוד, ביפנטן, אייקייר טיפות עיניים, כל האמפולות החד פעמיות

מנהל פורום קרנית העין