נקודה לבנה בתוך העין יש סיבה לחשש?

דיון מתוך פורום  קרנית העין

25/10/2023 | 05:21 | מאת: Elihav

בוקר טוב דוקטור , בן 19 ולפני כמה ימים הרגשתי משהו מציק לי בעין במשך כמה שעות התעלמתי עד שהלכתי למראה והבחנתי בנקודה לבנה שנמצאת ( אני לא יודע בידיוק איך זה נקרא אבל אני ינסה לתאר) נקודה לבנה שנמצאת בתוך העין איפה שהשפיץ של העין ממש בצד שזה בתוך העין ממש והתייעצתי עם רופא אונליין הביא לי משחת עיניים ואמר לי לדחוף לתוך העין איפה שהנגע וזה לא עוזר כבר שבוע לא עובר ומציק זה נקודה לבנה איפב שהאדום הזה בעין בצד וזה מוזר כבר מתחיל להיות מצב מוזר שזה ככה לא עובר נראה כמו פצעון לבן בתוך העין האם יש מצב שאתה תדע להגיד לי מה זה יכול להיות ? תודה

לפי התיאור שלך יתכן והמדובר ב פינגואקולה מודלקת. הטיפול הוא בטיפות סטרואידים. עליך לגשת לרופא עיניים

מנהל פורום קרנית העין