fuchs corneal dystrophy

דיון מתוך פורום  קרנית העין

16/10/2023 | 20:57 | מאת: מיכל

שלום. אובחנתי עם fuchs corneal dystrophy. אני בת 47. הסימפטומים הם מסך לבן בבוקר מדי פעם ועיניים דומעות. יש גם צריבה בעיניים. לא הבנתי האם אני צריכה להשתמש בטיפות עיניים ומאיזה סוג. כי באינטרנט כתוב להשתמש בטיפות נתרן. כתוב גם לייבש את העיניים ולא להיחשף ללחות. מצד שני כתוב להשתמש בטיפות עיניים שהן מרטיבות את העיניים. מה אני אמורה לעשות ? באיזה טיפות להשתמש ? תודה.

יש להשלים ספירת תאי אנדותל ועובי קרנית. יל סמך הנל אחדות הראיה שלך ניתן לשקול אפשרויות טיפוליות. הזלפת NaCl 5% כ 4 פעמים ביום. לא ממד עוזר. אפשרות אחרת היא השתלת קרנית DMEK להשתמש במייבש שיער זה לא רלוונטי.

מנהל פורום קרנית העין