ציסטה בלחמית שלא עוברת

דיון מתוך פורום  קרנית העין

08/10/2023 | 22:11 | מאת: גל

שלום, מעל חודשיים שאני סובלת מציסטה בלחמית. טיפלתי עם טיפות סטרואידים ואנטיביוטיקה. שום דבר לא עזר, אלא להיפך. הציסטה נהייתה יותר גרועה, העיניים נראות נורא כאילו הן מלאות בדם (בנתיים זה עבר לעין השנייה), הן סובלות מהפרשות ולפעמים יש תחושה של גרד או צריבה בעיניים. זה נע בין שבוע-שבועיים קשים, כמה ימים קלים יותר ושוב חוזר למצב בלתי נסבל. אני כבר לא יודעת מה לעשות והרבה פעמים אני פשוט נשארת כלואה בבית ולא יוצאת גם 6-5 ימים רצוף. לא קיבלתי פתרון מהקופ"ח. אשמח להתייעץ: 1. אם אני פונה לפרטי - למי פונים? למומחה קרנית? 2. מה אופציות הטיפול של הציסטה? יש מה לעשות מעבר לטיפות? תודה

לגבי טיפול לא ניתן לענות על סמך התיאור שנתת וללא בדיקה. תפני לכל אחד מבתי החולים או לרופא עיניים אחר בקופח עם עדיפות למומחה קרנית או אוקולופלסטיקה

מנהל פורום קרנית העין