שאלה על הלובן

דיון מתוך פורום  קרנית העין

09/09/2023 | 17:16 | מאת: עדינה

היי דר’, ראיתי שענית למישהו על נגעים בלובן הייתי בבדיקת עיניים ושאלתי אם אפשר להוציא הנגע בלובן העין הוא אמר שכן אבל נשארת צלקת בגלל שחותכים והוא אמר שאחרי כמה חודשים הצלקת לבנה ולא רואים אותה והעין לבנה, רציתי לשואל איך נראה צלקת היא לבנה כמו שהוא הסביר לי? או שיכולה להיות צלקת שרואים ואיך עובד הזמן החלמה משתמשים בתפרים או בשתל אשמח שתסביר אני מפחדת אקבע תור בהקדם תודה.

בדרכ אזור הניתוח יראה אסטטי מאוד. לעולם אי אפשר להבטיח טבעי לגמרי. לגבי שיטת הנתוח עליך לשוחח עם הרופא המנתח

מנהל פורום קרנית העין