שאלה על שינוי בראיה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

05/09/2023 | 22:29 | מאת: אלה

הי, יש לי משקפיים מגיל 3 קוצר ראיה וצילנדר. מגיל 15 עם עדשות ללא משקפיים ב-2019 עברתי למשקפיים ב-2022 כבר לא רואה טוב במשקפיים. וגם בלעדיהם. הייתי אצל רופא עיניים שחשב שזה המספר אבל לאחר בדיקה אמר שזה הצילנדר שהשתנה. יש לציין שהאפטומטריסט ב-2019 אמר שמתחיל זוקן ראיה ועדיין לא צריך מולטיפוקל והמספר נהיה ממש קטן 1 ו-1.5 שוב כנראה הצילנדר זו הבעיה המרכזית. איך צילנדר משתנה? והאם זה בגלל שהפסקתי עם עדשות מדע קשות? האם ניתוח לייזר יכול לפתור לי את הבעיה, כי מספר 1-1ץ5 נראה לי ממש קטן תודה

בהחלט יתכן שינוי בצילינדר ובמספר המשקפיים עקב הפסקת הרכבת עדשות מגע לגבי הלייזר יש להיבדק ולברר מספרים מדוייקים ואז ניתן לשקול איזה טיפול יתאים

מנהל פורום קרנית העין