אלרגיה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

02/02/2013 | 20:28 | מאת: יכין

שלום רציתי לישאול מה אתה חושב איך יעילות הטיפות ליבוסטין לטיפול באלרגיה ? האם יש כול סיכון לעין או לראיה בשימוש בטיפות ? איך הם בהשוואה לזדיטן ? שמהם אני חושש להשתמש עקב רגישות לאור לאחר מכן האם אלרגיה גורמת ליובש בעין ו לתחושה שגלגל העין נפוח וכמו נפיחות מאחור שלפעמים יורד וחוזר עם הרגשה כאילו שקשה להזיז את גלגל העין? מה דעתך על כול הטיפות הטבעיות שמטרתן טיפול בדלקת האם הם מתבססות על אותו עקרון של הסטרואידם ? האם להם גם יש סיכון של לחץ תוך עיני וקטרקט ?

02/02/2013 | 23:07 | מאת: יכין

בנוסף רציתי לישאול האם טיפות נגד אלרגיה עלולות לעלות לחץ תוך עיני כאשר לא מוזכר דבר כזה בעלון לצרכן ? למה מתכוונים כשאומרים בתופעות לוואי נפיחתו האם מתכוונים לנפיחות בעפעפים ? הודה לך מאוד אם תתיחס לכלל שאלותי ממש חשוב תודה רבה רבה

מנהל פורום קרנית העין