נגע בלחמית עין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

01/09/2023 | 01:13 | מאת: דנינו

שלום, ממוקם לי נבוס בצבע אדום בלחמית יחסית קרוב לעין עצמה יש רווח קטן, אבל בצד העין כשאני מסתכל עצידה רואים שיש לי כלי דם כאלה לא כאלה בולטים(שמתי טיפות עיניים והיה מלא כלי דם הם היו ממש ממש בולטים) אבל בכללי ללא הטיפות הכלי דם לא נראים כמעט ויש כמה כלי דם שנוגעים בנבוס עצמו, השאלה שלי האם לאחר שהחליט שאני מעוניין להסיר את הנבוס שהוא בצבע אדום האם במקום שהוסר הנבוס יהפוך להיות כלי דם חדשים איפה שהוסר הנבוס? כי אם זה ככה לדעתי זה יפריע יותר קוסמטית כי הנבוס בצבע אדום וכלי דם גם בצבע אדום וגם בולטים או שהעין צריכה להיות לבנה לאחר הסרת הנבוס? אני פשוט לא מבין כל כך בזה הבנתי שאתה מתעסק בהסרת נבוס בגלל זה אני פונה אליך האם אפשר להסיר נגעים כאלו ללא בעיה ולהיות עם עין לבנה כי הנבוס מפריע לי קוסמטית אשמח שתסביר ולאחר מכן אנסה לקבוע אליך תור בהקדם האפשרי תודה.

קשה לענות ללא בדיקה. באופן כללי העין לבנה לאחר הסרת נבוס לחמיתי

מנהל פורום קרנית העין