נבוס לחמית העין.

דיון מתוך פורום  קרנית העין

23/08/2023 | 19:57 | מאת: חסלו

שלום רב, נולדתי עם נבוס בעין על הלחמית נבוס שפיר אני רוצה להוריד אותו בגלל סיבה קוסמטית וגם גירוי של הנבוס מידי יום, ניגשתי לרופא אופלסטיקה בדק ואמר שעלולה להיות צלקת ויכול להפריע יותר בקטע קוסמטי, אני ראיתי המון סרטונים כתבות ברשת בחול שמורידים ללא שום זכר לנבוס ולצקת בכלל אולי יש שם שיטה אחרת אני רוצה עין לבנה נמאס לי מהגירוי. האם באמצעות שיטה של לייזר לא תשאיר לי צלקת ואיזו מרפאה מתעסקת בזה אם יש בכלל בלייזר. ומה אתה ממליץ יש אפשריות נוספות בשביל להמנע מצלקת(שתל לאחר שיוציא לדוגמה) הנבוס לא גדול ונמצא באמצע הלחמית

תמיד יאמר שיתכן ותישאר צלקת. לאורך זמן זה כמעט ובלתי נראה. אני מזמין אותך למרפאת גידולי העיניים (שם מעט מפחיד) אצלנו בביח שערי צדק. את תבדקי עי רופא מומחה לפלסטיקה של העיניים יסביר לך מה עושים ואיך יראה מבחינה אסטטית

מנהל פורום קרנית העין