שתי נקודות שחורות על הקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

23/08/2023 | 00:03 | מאת: מוריה

יש לי עיינים בהירות (ירוקות) ויש לי בקרית עין ימין שתי נקודות יחסית קרובות שמרחוק נראות שחורות אבל מקרוב לדעתי הן חומות.. העין הזאת התחילה להציק לי לאחרונה והלכתי לרופאת עיינים שעשתה בדיקת עיינים כולל הרחבת אישונים ואמרה שהכל תקין.. למעשה שכחתי לשאול אותה על הנקודות אבל אם היא אמרה שהכל תקין אפשר להסיק מזה שגם הנקודות הן לא משהו חמור כי אם כן היא הייתה אומרת לי או שמא יתכן והיה צריך בדיקה מסוימת שהיא לא עשתה לי?

סביר להניח שהמדובר בנקודות של היפרפיגמנטציה על הקשתית. לא אוכל לענות לגבי מהותן מאחר ואני לא בדקתי

23/08/2023 | 09:59 | מאת: מוריה

האם אפשר לסמוך על כך שבבדיקת עיינים הרופאה אמרה לי שהכל תקין ולא אמרה משהו על כך שיש נקודות או שאני צריכה לחזור אליה?

סביר להניח שהיא בחנה נקודות הנל. כדאי לברר איתה

מנהל פורום קרנית העין