בשתלת קרנית לאמא שלי

דיון מתוך פורום  קרנית העין

10/06/2023 | 12:34 | מאת: שרה

אמא שלי עברה השתלת קרנית בצרפת לפני שנה היא בת 92 ,הכל עבר בסדר גם הצליחה לראות מאוד טוב בעיין אפילו בלי משקפיים ,אחרי בדיקות חוזרות ממשך השנה הפרופסר אמר לה שיש כבר הדרדרות של 30% ראיה שלה ,ולפני כמה שבועות התלוננה שלא רואה טוב ,הפרופסר שניתח אותה אמר לה אתמול שאיכות השתל הדרדר שזה קוראה ב3% מה מקראה והיא צריכה שוב לעבור ניתוח .שאלה האם כדי לה שוב לעבור את התהליך בגיל זה או יש לה עוד כמה שנים עד שהיא לא תראה כלום .יש לציין שהעיין השני כבר לא רוא בכלל .תודה רבה שרה

בוודאי שכדאי להשתחל קרנית שוב. כאשר הקרנית תהיה בצקתית יותר מאשר עכשיו אז יתחיל כאב

מנהל פורום קרנית העין