בדיקת עיניים שגרתית - חרדה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

30/05/2023 | 21:58 | מאת: דנה

שלום רב הייתי בביקור שיגרתי אצל רופא עיניים התלוננתי שעפעף עליון שמאלי טיפה יותר למטה מהימני הרופא בדק אמר שהכל בסדר וההבדל ממש מינימלי . אח''כ הוציא מקל ארוך שנראה כמו קיסם ואמר לי תתקרבי אני אהפוך לך את העפעף אמרתי מה לא רוצה דחף את הראש שלי קדימה הכניס את המקל בעין לרגע לא ראיתי כלום מסך שחור לא הבנתי מה עשה לא רצה להסביר הפך לי את העין דחף את העפעף העליון בפנים ואז שיחרר שאלתי מה עשה למה זה לא אמר כלום ולא ציין שביצע את זה בסיכום רפואי אני עם כאבי לוחצים מעל ומאחורי העין פוחדת שעשה לי נזק בעין שניתק לי רשתית או שריר יצאתי ממנו כאובה וחרדה בחיי הייתי המון בבדיקות עינים שגרתיות מעולם לא ביצעו בי הליך אגרסיבי שכזה בלי הסכמתי בלי להסביר לי מה יבצע ולמה תודה מראש

הרופא ביקש לבדוק מצב העפעפיים בחלק האחורי (פנימי) וזה חלק חשוב ומחויב המציאות המסגרת בדיקת עיניים בעיקר כאשר יש הפרעה במנח עפעפיים.

מנהל פורום קרנית העין