דלקת 4 ימים בשתי העיניים ללא הטבה עם 3 סוגי טיפות

דיון מתוך פורום  קרנית העין

09/01/2013 | 22:51 | מאת: ורד

שלום רב.ביום א התעוררתי עם עין אדומה ונפוחה הלכתי לרופאת משפחה נתנה לי פניקול .למחרת מצבי החמיר נגשתי לרופאת עיניים אמרה להפסיק פניקול ולקחת דקסמיצין וטוברקס 2.אמרה שזו דלקת ויראלית.אתמול שזה היום השלישי העין השניה נדבקה.אינני יודעת מה לעשות.מה יש לי ולמה הטיפות לא עוזרות בכלל??אולי זו דלקת הרפס?כבר התחילו לי כאבי ראש באיזור העיניים וטשטוש ראיה.מעולם לא היו לי כככל בעיות ראיה.תודה ד"ר

על פי התאור רושם שהמעדובר בדלקת לחמית וירלית שתעבור גם לעין השניה . מידבק מאוד ויש לשמור על הגיינה . הטיפול לא נועד לרפא אותך אלא רק להפחית הפרשה מאחר ווירוסים לא הורגים עם אנטיביוטיקה. קומפרסים קרים יעשו בדיוק את אותה העבודה

מנהל פורום קרנית העין