שאלות בקשר לטיפולים ביובש

דיון מתוך פורום  קרנית העין

01/02/2023 | 07:28 | מאת: אדם

ברשותך מספר שאלות: 1. מה ההבדל בין סחיטת בלוטות המיבומיאן לבין פרובינג ? 2. האם הטיפולים הללו נעשות תמיד אחרי טיפול ב ipl , או שאפשר לעשותן לאחר חימום באמצעי אחר, או שאין הכרח בחימום ? 3. האם טיפולים אלה נעשים עי רופא ? 4. מהו מכשיר ה activia וכיצד מטפל ביובש ? תודה.

סחיטה - לוחצים על הבלוטות עם מלקחיים או אמצעי אחר פרובינג - מכניסים מחט דקה לכל בלוטה ואחכ סוחטים כדאי חימום. ממש לא חייב ipl או כל מכשיר מתוחכם אחר

מנהל פורום קרנית העין