יבלות שפירות בפנים סמוך לעיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

24/01/2023 | 01:00 | מאת: זהבית

רופא עור איבחן יבלות על החלק העליון של הלחי, מתחת לעיניים, כשלדבריו זה רק עניין קוסמטי ואסתטי. (אני בת62) המליץ על הורדת היבלות או בחנקן נוזלי או בלייזר. רציתי לברר מולך פרופ מה והאם יש סכנה לעין בשימוש בחנקן נוזלי או בלייזר אם היבלות קרובות לעין? האם עלול חלילה להיגרם נזק לעין בגלל שיטות ההורדה? ?? האם צורת הורדת אחת בטוחה יותר,,? תודה רבה

כדאי להתייעץ עם רופא עיניים לבדיקה פיזית על מנת לברר את המרחק מהעין.

24/01/2023 | 10:30 | מאת: זהבית

תודה על המענה. כל רופא עיניים? או תחום התמחות ספציפי?

מנהל פורום קרנית העין