תרופות ללחץ דם גבוה גורמות לקרטוקונוס ויובש בעיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

17/01/2023 | 08:10 | מאת: ריקי

במיפוי קרנית גילו התחלה של קרטוקונוס. האם זה יכול לנבוע מתרופות של לחץ דם שמשתנות, וגורמות ליובש בעיניים. או שאין קשר בין התרופה ללחץ דם ולבעיה בעיניים. האם אפשר לעשות את ניתוח הקטרקט כעת. למרות התחלה של קרטוקונוס

אין קשר בין התרופות לבין התפתחות קרטוקונוס. אפשר למתח הקטרקט.

17/01/2023 | 20:40 | מאת: ריקי

אני סובלת עכשיו מיובש בעיניים, שמה טיפות כל יום, האם אחרי ניתוח קטרקט היובש יחמיר? האם אפשר לעשות משהו לפני הניתוח מבחינת היובש בעיניים,אני שמה דפנטן 4 פעמים ביום. המון תודה .

אפשר להזליף תחליפי דמעות מידיי שעה

מנהל פורום קרנית העין