השתלת קרנית- וניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

25/04/2022 | 23:29 | מאת: יעל

שלום, הרבה עושים ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בה משייפים את הקרנית. רציתי לשאול, זה לא מסוכן ויכול להביא בהמשך החיים לצורך בהשתלת קרנית? ולמה לא מתקנים ראיה עי השלת קרנית? האם בגלל הקושי הטכני שכרוך בזה? שאלה אחרונה: האם הרכבת עדשות מגע קשות וקבועות במשך הרבה שנים מעל 20 שנה גורמת לעיוות הקרנית ולשינוי מספר? תודה

ניתוח לייזר להסרת משקפיים נחשב לניתוח בטוח למדיי. כמו בכל ניתוח גם בזה יתכנו סיבוכים. ברוב המקרים לאחר השתלת קרנית יהיה צורך בעדשות מגע

מנהל פורום קרנית העין