ישיבה מול תנור חימום ספירלה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

04/12/2021 | 10:57 | מאת: רועי

שלום, אתמול ישבתי במשך כשעתיים במפרסת בשעות הערב אצל קרובי משפחה, מולי במרחק של כמטר וחצי היה מונח על הרצפה תנור ספירלה גדול יחסית עם 3 גופי חימום גלויים, הרגשתי את החום הנעים בפנים, האם אין סיכון לעיניים (התנור היה בשדה הראיה) מהקרינה שמגיעה אליהם (Near IR)? תודה רבה

אין בעיה לעיניים

04/12/2021 | 17:24 | מאת: רועי

מצאתי תיעוד של מקרה דומה (שם זה קצת יותר קיצוני אבל בכל זאת) של נזק שנגרם מתנור כזה https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5279082/

מנהל פורום קרנית העין