יובש בעיניים שמאוד מציק

דיון מתוך פורום  קרנית העין

29/10/2021 | 16:12 | מאת: אורית

כבר שנים שסובלת מיובש בעיניים. בת 67 עכשיו אחרי קטרקט היובש אף גובר.אבל גם קודם היה קשה. טיפות וג'ל ללא חומר משמר משמשים אותי כל הזמן. חוששת מגרימת נזק לקרנית. לפעמים מרגישה כאילו חול בעיניים וגירוי ממשי. מה לדעתך רצוי לי לעשות למתן את הסבל הזה? איזה טיפולים יש? תודה רבה

יש מגוון טיפולים. ממליץ לקרוא באתר davidzadok.co.il תוכלי לפנות אלנו לבית חולים שערי צדק יש לנו מגוון טיפולים ומחקרים לעין יבשה

30/10/2021 | 15:10 | מאת: אורית

מה הנזק שעלול להיגרם לקרנית? ומה הקשר לאבנים בלחמית? האם הן גורמות לשיפשוף וכאבים? ואיך אדע אם יש לי ויש צורך להסיר אותן? בבדיקה אצל רופא קהילתי לא נאמר לי דבר. אך אני כל הזמן סובלת מעיניים מגורות ורגישות,כאילו יש חול. תודה

מזמין אותך אלנו לבית חולים שערי צדק לקבל פתרונות נוספים 02-6666476

מנהל פורום קרנית העין